Tennisstjerne topper lønnsligaen

For 7. året på rad topper Maria Sharapova lønnsligaen blant de best betalte, kvinnelige idresstutøverne.

tennis.jpg
Kultur

Tennisstjernen Maria Sharapova har de siste 12 månedene tjent hele 25 millioner dollar eller om lag 138 millioner kroner, melder Forbes.Det plasserer Sharapova på topp blant de best betalte kvinnelige idrettsutøverne, for syvende året på rad.Likevel har ikke idrettskarrieren hennes vært noen dans på roser, og skader førte til at hun falt til 126 plass på verdensrankingen av kvinnelige tennisstjerner.I år har imidlertid Sharapova vunnet 80 prosent av alle tenniskampene hun har spilt og er rangert som verdens 5. beste i verden.Blant tennisstjernens sponsorer finner vi kjente merkevarer som Nike, Sony Ericsson, Evian, Head og Tag Heuer.