Førstkommende lørdag starter VM i friidrett i Daegu i Sør-Korea. Og dit drar Norge med mesterskapets aller største gullfavoritt, inklusive Usain Bolt.- Thorkildsen er faktisk enda større favoritt i spyd enn Bolt er på 100 meter. Bolt står til 1,45 på gulloddsen, mens Thorkildsen gir fattige 1,15 tilbake for hver satsede hundrelapp. Større favoritt finnes ikke i årets VM, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.- Denne sesongen har Thorkildsen vært god over tid, og han har den unike evnen til å være best når det gjelder. Slikt blir det gull av, legger til.Norges raskeste mann, Jaysuma N'dure, levnes gode sjanser til å klare finaleplass på 200 meter, med 1,80 i odds. Finale-oddsen på 100 meter er 3,75.Videre får du 3,00 ganger pengene tilbake om Ingvill Måkestad Bovim skulle klare finaleplass på kvinnenes 800 meter. Ezinne Okparaebo drømmer om finale på 100 meter for kvinner, men med oddsen satt til 6,50 tror Unibet det blir med drømmen.Øvrige norske deltagere i VM er Bjørnar Ustad Kristensen, Sandnes (3.000 meter hekk), Trond Nymark (50 km kappgang), Urige Buta (maraton), Eivind Henriksen (slegge), Stine Tomb (400 meter hekk), Tonje Angelsen (høyde), Cathrine Larsåsen (stav), Mona Holm (slegge) og Ida Marcussen (syvkamp).