- Trening er som narkotika! Har jeg først begynt å trene, vil jeg bare trene mer og mer. Det er en indre motivasjon som aldri stopper. Jeg elsker utfordringer og jeg elsker lange distanser, nettopp derfor har jeg tenkt på Norseman lenge, sier Line Foss til Dagens Næringsliv.Hun imponerte med en fjerdeplass under debuten i den knallharde Norseman Xtreme Triathlon i begynnelsen av august. Nå er målet å løpe Oslo Maraton på under tre timer, i tillegg til at hun vurderer å hive seg på Birken. Til tross for en fulltidsjobb som advokat, får Foss likevel tid til å trene opp mot 20 timer i uken.- Først og fremst er jeg veldig disiplinert og strukturert, dessuten hjelper det mye å være en morgenfugl. Jeg kan få unnagjort en treningsøkt før jeg går på jobb klokken 08 og så blir det tid til en ny treningsøkt etter jobb, forteller hun til avisen.Foss har dessuten en treningsglad samboer som har deltatt i Norseman tidligere, men også han må bremse Foss' treningsiver i blant.- Han synes nok det kan bli litt mye av og til, selv om vi trener en del sammen. For å si det sånn: Jeg er ikke akkurat en person som trenger et spark bak for å dra ut og trene, påpeker hun.