Usikker foran Solbakkens skjebnekamp

To tap og 1-8 i målforskjell har gjort Ståle Solbakkens trenerjobb i Köln usikker. Foran det som blir omtalt som skjebnekamp mot Kaiserslautern, er stjernespissen Lukas Podolski usikker.

Ståle Solbakken. Foto: Erlend Aas / Scanpix
Kultur

Solbakken vraket Podolski som kaptein før sesongen. Det har skapt mye oppstyr i Tyskland. Nå er stjernespilleren syk.- Han ligger hjemme med feber og ringer meg i kveld etter å ha blitt undersøkt av lege om han kan spille, sa Solbakken på fredagens pressekonferanse, ifølge TV 2.Førstekeeper Michael Rensing er fortsatt ute etter kneskade. Solbakken er optimist foran møtet med Kaiserslautern.- Vi har hjemmebane og er favoritter selv med to tap bak oss. Målet vårt er å få til eget spill og ta med oss den gode førsteomgangen mot Schalke, der vi var feilfri. Jeg har stor tro på spillerne i troppen, sa Solbakken. (©NTB)