Vålerenga spilte 3-3 mot rufsete Liverpool

Vålerenga ga Liverpool noe å tenke på før den engelske seriestarten da lagene spilte 3-3 i treningskamp på Ullevaal mandag.

Fotballspiller Dirk Kuyt i aksjon for Liverpool - Foto: Scanpix
Kultur

Liverpool har til tider vist svært rufsete forsvarsspill i sommerens sesongoppkjøring. Før mandagens oppgjør i Oslo hadde engelskmennene tapt sine to siste treningskamper med 0-3. Heller ikke mot Vålerenga, som hadde flere Follo-spillere på laget, sto Liverpool fram med finspill før sesongstarten om under to uker.Tidlig 2-0 for VIFSpesielt defensivt var gjestene igjen sårbare, noe Vålerenga utnyttet tidlig. Etter 14 minutter kunne Lars Iver Strand trille inn 1-0 etter en god ball fra Håvard Nielsen. Tre minutter senere ble Oslo-laget tildelt et noe billig straffepark etter at Yssouf Koné gikk ned i feltet. Liverpool-keeper Pepe Reina gikk riktig vei, men Fegor Ogude plasserte ballen godt og i mål.På 2-0 var det fortsatt Vålerenga som sprudlet offensivt. De engelske gjestene slet med å finne rytmen, men tre minutter før pause kjempet en sterk Andy Carroll inn en redusering.Målrikt i sluttminutteneSom ventet ble det mange bytter for begge lag. Først i det 82. minutt fikk de over 24.000 tilskuerne se det neste målet da danske Daniel Agger stanget inn 2-2 etter et presist hjørnespark. Det skulle komme flere mål på tampen.To minutter før slutt var dansken igjen framme og sendte Liverpool opp i føringen for første gang i kampen. Ledelsen varte imidlertid ikke. Rett før sluttsignalet hamret Mohammed Fellah inn utligningen fra 20 meters hold. Ballen flakket forbi Reina og i mål. (©NTB)