- Det verste scenariet som kan skje vil jeg ikke ta opp. Det er så trist å prate om. Det er en total oppløsning av eurosonen i ukontrollerte former. Det blir også sosiale opptøyer som vi har sett litt av allerede, sier forvalter i hedgefondet Consepio, Ragnhild Wiborg, til Dagens Næringsliv.Det var kraftig fall for verdensbørsene torsdag, ledet av en markert nedgang for bankaksjene. Wiborg sier til avisen at Europa kan ha brukt opp sine sjanser til å forhindre en ny finanskrise, og påpeker at også selve grunnpilarene, Den europeiske sentralbanken (ESB) og Det internasjonale pengefondet (IMF), kan trenge hjelp.- Når banker går konkurs må statene refinansiere bankene. Men statene har ikke så mye penger de heller. Da må den europeiske sentralbanken rekapitalisere dem. Men også ESB og IMF trenger rekapitalisering hvis de skal kunne hjelpe til. Jeg vet ikke hvem som skal gjøre det. Jeg håper kineserne kommer, sier forvalteren.