- Det verste med å være leder

Kommunikasjon er viktig for Solfrid Flateby. Stopper det opp, er det enten utvikling eller avvikling.

flateby.jpg
Kultur

Det å lede var en mulighet som bød seg for Solfrid Flateby, kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen.- Det bare ble sånn. Jeg har aldri tenkt karriere, men det å lede var en mulighet som bød seg. Grunnen til at det ble sånn tror jeg handler om at jeg alltid - helt siden jeg var 12 år og jobbet i et bakeri på Aker Brygge ni timer om dagen - har jobbet mye, sier Flateby til DN.For snart to år siden ble hun kåret til Årets unge leder.Les også: - Det var tøft, men helt riktig Hva er det verste med å være leder, spør avisen:- Akkurat nå har jeg ikke direkte personalansvar, men for meg er det å oppleve at man ikke kommuniserer godt med en medarbeider, at man rett og slett ikke når frem og at man oppfatter virkeligheten annerledes enn vedkommende, svarer Flateby.Grepene som da tas, er først og fremst ifølge kommunikasjonsdirektøren å prøve hardere.- Deretter utvikling eller avvikling, sier hun.Les også: Jobbtilbudene hagler for Flateby

Nyheter
Kultur