- Det kan hende at du føler ukentlige klasser med yoga holder deg "fit", men det gjør det nok ikke, sier den engelske kjendistreneren og treningsguru, Matt Roberts til daily mail.Han er ikke redd for å tråkke noen på tærene og hevder den eneste grunnen til at mange liker yoga, er fordi det ikke er en spesielt vanskelig treningsform.- Det er klart du gjennom yoga får trent enkelte kroppsdeler relativt hardt, men så må man må spørre seg selv - er treningen intensiv nok? Øker jeg hjertefrekvensen? Mister jeg pusten og svetter i minst 25 til 30 minutter av gangen?- Jeg mistenker at svaret er nei, fortsetter Roberts.Han får støtte av professor John Brewer ved University of Bedfordshire.- Man kan bare ikke oppnå vekttap og et høyt nivå veltrenthet ved kun å gjøre yoga, sier Brewer til nettstedet.Han mener at kjendiser og supermodeller som takker yoga for flotte former trolig bruker flere timer om dagen i tillegg på løping, sykling og styrketrening.