- Lånekapasiteten vår på nesten 400 milliarder dollar ser komfortabel ut i dag, men blekner i forhold til de potensielle finansieringsbehovene til sårbare land og andre som kan bli berørt av krisen, sa Christine Lagarde, sjef for det internasjonale pengefondet (IMF) lørdag.Hun mener diskusjonen om behovene som kan melde seg og planene som bør iverksettes dersom krisen forverrer seg, bør komme i gang raskt.- Vi må være forberedt på å reagere raskt, fleksibelt og kanskje på en større skala, sa Lagarde på møtet til IMF og Verdensbanken i Washington.Også Kinas sentralbanksjef Zhou Xiaochuan varslet lørdag at behovet for krisehjelp kan overstige IMFs kapasitet.- Etter hvert som gjeldskrisen i de europeiske landene utvikler seg, har behovet for IMF-finansiering fra fondets medlemmer økt dramatisk, sa Zhou i Washington. (©NTB)