Woods brøt overraskende med sin langvarige caddie Steve Williams i juli. LaCava gjør sin første innsats som Woods-hjelper under PGA-konkurransen i San Martin, California fra 6. til 9. oktober. LaCava har den siste tiden samarbeidet med Dustin Johnson.- Mark Steinberg (manager) og jeg ble kontakt av en rekke mennesker, også Joe, som viste interesse for å bli min caddie, forteller Woods til sitt nettsted tigerwoods.com.- Dette var en viktig avgjørelse og jeg tenkte gjennom det grundig. Joe er en strålende caddie som jeg har kjent i mange år. Jeg har personlig sett hvilken utmerket jobb han utførte for Freddie. Jeg klarer knapt vente til vi skal begynne å jobbe sammen, sier Woods.LaCava avsluttet sitt samarbeid med Johnson søndag. Nå venter oppgaver for 14 ganger majorvinner Tiger Woods.- Jeg gleder meg til å jobbe med Tiger. Tiger og jeg har vært venner i lang tid, og jeg vet hva kan er i stand til å utføre. Samtidig vil jeg takke Dustin for muligheten til å jobbe for ham. Jeg ønsker ham alt godt videre, sier LaCava.
Tung periode
Tiger Woods har ikke konkurrert siden han misset cuten under en PGA-konkurranse i Atlanta forrige måned. Han kvalifiserte seg heller ikke til FedExCup-playoff. Den tidligere verdenseneren har falt til 50.-plass på verdensrankingen. Siste turneringsseier kom da han vant Australian Masters i 2009.Golfkongen har vært en skygge av seg selv etter skandaleåret 2009 der han ble avslørt for utroskap. Woods forsøkte å redde ekteskapet med svenske Elin Nordegren, men uten hell. Oppstyret som fulgte virker å ha preget amerikaneren. I tillegg har skader gjort det vanskelig for den tidligere så seiersvante golferen.