Den nye versjonen av Two And a Half Men har omsider sett dagens lys. Charlie Sheens rollefigur er død. Fra nå av er det Ashton Kutcher og hans rollefigur Walden Schmidt som gjelder.Den rykende ferske første episoden av den nye serien hadde nylig premiere på TV i USA og nå kan du se utdrag av episoden her på HegnarOnline.Greier serien å overleve uten profilerte Charlie Sheen, og kanskje enda viktigere - er den forstatt morsom? Bedøm selv i bunn av denne artikkelen.Tidligere i år ble det kjent at Charlie Sheen fikk sparken fra den populære TV-serien. Mannen som tok hans plass er altså skuespilleren Ashton Kutcher, i enkelte kretser kjent som kjæresten til Demi Moore.Kutcher ønsket seg et luksuriøst mobilt hjem i forbindelse med innspillingen. Valget falt på Anderson Mobile som har laget en meget spesiell bil kalt "The Heat". Pris: 11 millioner kroner.Bilen, som er på 70 tonn, er litt over 16 meter lang og litt over fem meter på det høyeste. "The Heat" har faktisk to etasjer, og kan lokke med to bad, egen stue, et fullt utstyrt kjøkken, soverom og en uttrekkbar spiraltrapp som forbinder etasjene.Ashton Kutcher har syv massive plasmaskjermer til rådighet, både for underholdning og sikkerhet. Når noen nærmer seg bilen, blir alt fanget opp på kameraer som er montert på utsiden.