Ingen nye skader for landslaget

En tilfreds landslagslege Thor Einar Andersen kunne lørdag fortelle at landslaget ikke fikk noen nye skader i løpet av 90 tøffe minutter mot Island.

Det norske landslaget med John Arne Riise i spiss. Foto: Scanpix
Kultur

- Vi fikk ingen skader, og ingen er syke. John Arne Riise gjennomførte en nesten full trening i dag, og planen er at han skal trene for fullt søndag, sa Andersen til NTB.Han sa at Riise er godt nok trent, slik at han ikke har fysisk behov for ordentlig trening før tirsdagens kamp. Det er imidlertid lurt å teste ham med høyere intensitet for han eventuelt klareres for spill mot Danmark.Tom Høgli har reist tilbake til sin høygravide samboer i Belgia, som planlagt, men det er meningen at han skal slutte seg til landslagstroppen igjen i København mandag.Alexander Tettey var med til restitusjonstreningen på Nadderud lørdag, som den eneste av spillerne i startelleveren.- Han liker å løpe litt, så han ville heller det enn å dra på treningsstudio, sa Thor Einar Andersen.Han kunne ellers fortelle at Morten Gamst Pedersen, som tross landslagsforfallet befinner seg i Oslo, har trent og fått behandling.- Han har hatt fin framgang, men det er en stund til han kan spille kamp. Jeg blir overrasket om han spiller klubbkamp før om to uker, men hvis han ikke slår opp skaden så skal han være klar til Kypros-kampen i oktober.

Nyheter
Kultur