Kjell Inge Røkke la 60 millioner kroner på bordet, og snappet norsk langrenn fra DnB NOR før VM i Oslo. Nå foreligger fasit, og tall Finansavisen har hentet inn viser at Røkke gjorde en god investering.Ved å plassere logoen til Aker på luene til de norske langrennsstjernene har selskapet fått eksponering beregnet til en verdi av 45 millioner kroner, skriver Finansavisen. Med en årlig pris på 15 millioner kroner for hovedsponsoratet, kan det se ut som om Røkke har fått valuta for pengene.- Det er klart dette er veldig gode tall for Aker. Det siste året har vi ikke brukt en eneste krone på annonsekampanjer, men satset alt på sponsing av langrenn. Det har gitt fantastiske resultater, og det hjelper godt med et fantastisk mesterskap på hjemmebane, sier kommunikasjonsdirektør i Aker, Atle Kigen, til avisen.