City tapte 0-2. 27-åringen overså instruksjonene fra manager Roberto Mancini om å starte oppvarming tidlig i annen omgang. Det er eier sjeik Mansour Bin Zayed al Nahyan fra Abu Dhabi som må ta den endelige beslutningen, men en rasende Mancini sier han aldri mer vil benytte seg av Tevez' tjenester.- Jeg er svært skuffet fordi det handler om Carlos. Dette kan ikke skje i en toppklubb - det å nekte å komme innpå for å hjelpe lagkameratene sine. Hva jeg sa til Carlos blir mellom meg, ham og laget, sa Mancini på pressekonferansen etter nederlaget i München.- Dersom vi ønsker framgang som lag, kan ikke Carlos spille med oss. For min del er han ferdig, lød det klare budskapet fra en oppgitt og skuffet City-manager.Nyhetsbyrået AFP meldte onsdag morgen at Carlos Tevez avviser anklagene om spillnekt.Få forsto hvorfor Mancini byttet ut inn defensive midtbanespilleren Nigel de Jong i stedet for Tevez etter 56 minutter. City lå allerede under med to mål. Mancini forklarte at han ba Tevez starte med oppvarmingen for å gå utpå gresset og endre kampbildet.- Han nektet å varme opp og nektet så å gå på banen. Dersom en spiller får mange penger for å spille for City... han kan ikke spille mer, aldri, sa Mancini.Fjernsynsbildene viste en tydelig oppgitt Tevez som bare ristet på hodet da personer i Citys trenerteam forsøkte å snakke til ham.Carlos Tevez har ønsket seg vekk fra City det siste året. Han har oppgitt familiære årsaker som grunn til at han vil flytte på seg. Argentineren er likevel blitt værende på Eastlands. Det er ikke bare i City det er blitt trøbbel rundt angriperen.West Ham ble i sin tid bøtelagt for å ha hentet Tevez og landsmannen Javier Mascherano i 2006. Spillerne ble nemlig eiet av en tredjepart, nemlig Media Sports Investments.Etter én sesong i London gikk veien videre til Manchester United. I 2008 var Tevez med da rødtrøyene vant mesterligaen etter straffesparkkonkurranse mot Chelsea. Argentineren scoret på sin straffe.