Hannover slo ukrainske Vorskla Poltova 2-1 torsdag.Nordmannen åpnet scoringskontoen etter 32 minutter med et smart langskudd. Ut av ingenting dukket Moa opp og klinket ballen via keeper Sergij Dolganskijs venstre hånd og i mål fra 25 meter.Christian Pander økte ledelsen for Hannover like før pause. Rett etter hvilen reduserte Oleksij Kurilov for vertene, men maktet ikke å utligne og står med to strake tap i europaligaen. Moa ble byttet ut et kvarter før slutt, mens Henning Hauger satt på benken hele kampen for Hannover.
Stygt FCK-tapSjokkseier for Høgli
Like bra gikk det ikke for Christian Grindheim og FC København i samme gruppe. Etter å ha holdt belgiske Standard Liège til 0-0 til pause på bortebane, ble de rundspilt etter hvilen.FCK-forsvaret sov da Luis Seijas gjorde 1-0 i det 57. minutt. Kvarteret senere økte Felipe for Standard Liège, mens Kanu rundet av til 3-0 etter 79 minutter. Christian Grindheim spilte hele kampen for det danske laget.Tom Høgli tok del i en meget sterk prestasjon da hans Brugge slo forrige sesongs europaligafinalist Braga 2-1 på bortebane torsdag. Nordmannen spilte hele kampen i en litt uvant posisjon på midtbanen.Det betyr at belgierne topper sin gruppe med sterke seire over Braga og Birmingham. (©NTB)