Kristin Granum Rosebø er personlig trener for 25 av deltakerne i Oslos Bratteste. Målet er å få alle opp til toppen i motbakkeløpet som går av stabelen 1. oktober.- Her stiller hele spekteret. Én har dette som et delmål til deltakelse i Norseman Extreme om to år, mens en annen har operert kneet, og bare har som mål å komme opp bakken, sier Granum Rosebø til Finansavisen.Selv har hun ifølge avisen ikke noe fast mål om hvilken tid hun skal bruke.- Mitt hovedmål er å motivere flest mulig andre deltakere, vise at dette er gøy og ha det som en motivasjonsfaktor. Det er mer inspirerende å kjøre motbakkedrag når man har noe å se frem mot, sier Granum Rosebø, som likevel innrømmer at hun er meldt på i klassen 25-30 minutter.Når hun ikke løper motbakkeløp er Granum Rosebø personlig trener i treningssenterkjeden Elixia.- Hvorfor tar du med kundene dine nettopp på motbakkeløp?- Jeg stilte med et lag i Holmenkollstafetten også. Men det er flere som kan delta i motbakkeløp, fordi det er mer skånsomt enn asfaltløp. I tillegg er treningsformen frem mot løpet veldig effektiv med intervaller og benstyrke. Dette gir store resultater relativt raskt, fortsetter Granum Rosebø.Les også: