16-åringen avsluttet med en 70-runde og endte fem slag foran sin nærmeste konkurrent.Tiffany Joh ble nummer to og Angela Stanford nummer tre. Suzann Pettersen, som var i tetsjiktet etter første dag, spilte sin tredje skuffende runde på rad og endte på delt 25.-plass.Thompson var 16 år, sju måneder og åtte dager gammel da hun tok sin historiske seier. Marlene Hagge var inntil søndag den yngste LPGA-vinneren. Hun hadde nylig fylt 18 år da hun i 1952 vant Sarasota Open, en turnering som gikk over bare 18 hull.Paula Creamer var 18 år, ni måneder og 17 dager gammel da hun i 2005 ble yngste vinner av en LPGA-turnering over flere runder.Lexi Thompson fikk fire birdier og to bogeyer på søndagens runde. I løpet av helgen hadde hun bare fem bogeyer, mot 22 birdier.Suzann Pettersen brukte 73 slag søndag. Hun fikk tre bogeyer og to birdier.