Forbes har listet de 10 best betalte, kvinnelige, tv-stjernene i USA som til sammen tjente 94 millioner dollar eller 480 millioner kroner det siste året . I teten kommer vakre Eva Longoria, kjent fra tv-serien Frustrerte Fruer og tv-komikeren Tina Fey blant annet fra 30 Rock.Mens Longoria og Fey hver innkasserte 13 millioner dollar eller 74,2 millioner kroner i året mai 2010 til mai 2011, følger resten av "Frustrete Fruer"-teamet like bak.Marcia Cross tjente om lag 10 millioner eller 57 millioner kroner, mens medskuespillerne Felicity Huffman og Teri Hatcher måtte nøye seg med "knappe" 9 millioner dollar eller om lag 51,4 millioner hver.Summene blir likevel beskjedne om man skal sammenligne med hva Hollywood-skuespillerinner ellers håver inn.Det amerikanske magasinet skriver at de tre best betalte kvinnelige skuespillerne Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker og Jennifer Aniston på samme året innkasserte hele 88 millioner dollar. Det tilsvarer om lag 502,5 millioner kroner.