Sveitserne lå under 0-2 ved pause. Men en makeløs opphenting tok pusten fra de aller fleste på Old Trafford. United savnet en skadd Wayne Rooney, men Danny Welbeck gjorde oppskriftsmessig 2-0 med to scoringer i løpet av vel et minutt.United så ut til å være på vei mot nok en seier. Basel ville det så absolutt annerledes. Tre scoringer fra Alexander Frei (58. og straffe 76.) og Fabian Frei (60.) snudde alt.Marco Streller ble felt før straffesparket. Det var Antonio Valencia som var for hardhendt inne i feltet.Ashley Young reddet United fra en stor blemme. Han styrte inn Nanis crossball idet kampen rundet 90 minutter.United-keeper David de Gea opplevde dermed nok en nedtur etter den kostbare overgangen. Spanjolen fikk tilbake plassen på bekostning av danske Anders Lindegaard. Han spilte på sin side en knallkamp borte mot Besiktas.- Vi ble uforsiktige. De hadde to eller tre sjanser i 1.-omgang og mangelen på konsentrasjon holdt på å ødelegge for oss. Det var en god forestilling fra vår side i 1.-omgang, men ble nødt til å skjerpe oss i 2.-omgang for i det hele tatt å med oss ett poeng, sa Alex Ferguson.- Å slippe inn tre mål hjemme burde være en vekkerklokke god nok for oss, sa United-sjefen.- Det føltes som et tap. Vi ledet 2-0 og førte kampen og klarte bare ett poeng, sa Uniteds tomålsscorer Welbeck til Viasat Fotball.