- Vi kommer til å prate om flere overganger før neste sesong. Navn som Lampard, Gerrard og Pires, skal Roberto Carlos ha uttalt til Radio Marca ifølge Aftonbladet.Etter bare én seier på sesongens sju første kamper valgte Anzji å sparke trener Gadzji Gadzjijev torsdag. Assistenttrener Andrej Gordejev og Roberto Carlos deler på treneransvaret inntil videre. Klubben kjøpte tidligere i år den kamerunske stjernespissen Samuel Eto'o fra Inter og gjorde ham til verdens best betalte fotballspiller.Nå krever Carlos nye storsigneringer etter bare en knapp dag i trenerposisjon. Brasilianeren avslørte at han hadde en middagsavtale med den styrtrike klubbeieren Sulejman Kerimov torsdag kveld, der han hevdet store internasjonale fotballnavn ville bli diskutert. Det gjaldt både trioen Frank Lampard, Steven Gerrard og Robert Pires og profilerte trenere.- Når det gjelder trenere er det flere navn. (Fabio) Capello, (Guus) Hiddink, (Vanderlei) Luxemburgo og (Luiz Felipe) Scolari, sa Roberto Carlos. (©NTB)