By Rise fortsetter for Norge

Ola By Rise (50) er enig med Norges Fotballforbund om å fortsette som assistenttrener på herrelandslaget under Egil Olsen.

Ola By Rise. Foto: Scanpix
Kultur

Det melder adressa.no.- Nå har jeg vært med en stund hvor vi har mistet sluttspill på oppløpssiden. Jeg har veldig lyst til å få med meg et sluttspill og har stor tro på at vi klarer det denne gangen, sier By Rise.Den tidligere Rosenborg-keeperen er enig om å bli ut neste kvalifisering.NFF har ønsket seg By Rise videre med på laget, og trønderen har vært inne til samtaler med forbundet.By Rise var også i kontakt med Viking om trenerjobb under Åge Hareide, og han måtte tenke seg om før han sa ja.Han er klar på at landslaget var førstevalget.- Det er veldig spennende med landslaget. Vi går inn i en kvalifisering hvor vi har det jeg vil kalle en av tidenes sjanser for å kvalifisere oss, og vi har fått et U23-landslag som det vil bli satset på. Og jeg gleder meg også til å se et klubblandslag på Thailand-turen i januar, sier By Rise. (©NTB)

Nyheter
Kultur