Ingen overraskelser fra Drillo

Egil «Drillo» Olsen hadde ingen overraskelser da han leste opp A-landslagstroppen på 18 spillere mot Wales i Cardiff 12. november.

Egil "Drillo" Olsen. Foto: Scanpix
Kultur

- Det er en kabal som skal gå opp, men positivt med et U23-landslag. Vi har spillere i min tropp som kunne spilt der, sa Egil Olsen under mandagens pressekonferanse.- Det er en snittalder på 26- 27 år og Jonathan Parr og Ruben Yttergård Jenssen kunne spilt for U23-landslaget, sa Drillo.Slik er A-troppen:Målvakter: Rune Almenning Jarstein (Viking), Espen Bugge Pettersen (Molde).Utespillere: Mohammed Abdellaoue (Hannover), Daniel Braathen (Toulouse), Simen Brenne, John Carew (West Ham), Vadim Demidov (Real Sociedad), Christian Grindheim (FC København), Brede Hangeland (Fulham), Erik Huseklepp (Portsmouth), Tom Høgli (Brugge), Ruben Yttergård Jenssen (Tromsø), Jonathan Parr (Crystal Palace), Morten Gamst Pedersen (Blackburn), John Arne Riise (Fulham), Espen Ruud (OB), Alexander Tettey (Rennes), Kjetil Wæhler (AaB).

Nyheter
Kultur