Milliardærkeeperen rykket opp

Jerv øker budsjettet og treningsmengden samt vil hente flere solide spillerforsterkninger foran neste års comeback i 2. divisjon. I mål hos fotballklubben står milliardæren Knut Ugland (25).

Knut Ugland. Foto: Scanpix
Kultur

Han er både keeper og sponsor. Blant annet kan sultne, unge Start-spillere få muligheten når Jerv etter flere års fravær er tilbake på nivå tre. Opprykket ble sikret mandag med 6-1 over Skade.- Vi må hente inn noen nye, men vi kommer ikke til å betale overgangssum eller signeringsbonus. Det er heller ingen som blir rike av å spille i Jerv, men litt lønn betaler vi, sier Ugland til Fædrelandsvennen.- Dette opprykket var en stor lettelse. Jeg tror jeg må få det litt på avstand, men akkurat nå er jeg mest lettet, sier Ugland.Årets budsjett var ifølge regionavisen på 4,2 millioner kroner. Det vil ventelig bli øket med 1 million.- Dette er første steg på veien mot ambisjonen vår om førstedivisjonsspill innen 2015. Vi skal ikke bli noen døgnflue i 2. divisjon, sier klubbens daglige leder, Cosmo Collett, til Fædrelandsvennen.Da opprykket var i boks dynket målvakt Ugland lagkameratene med champagne. Ugland har aksjemajoriteten i rederiet J.J. Ugland. (©NTB)

Nyheter
Kultur