Soper inn milliarder på dødsbo

Kjendisenes dødsbo er god butikk. Bare i 2010 tjente tre døde kjendiser hele 1,4 milliarder kroner.

marilyn monroe.jpg
Kultur

Det amerikanske magasinet Forbes trykker hvert år lister som viser verdens rikeste, i alle tenkelige kategorier. En liste viser også oversikten over hvilke avdøde kjendiser som tjente mest i 2010, skriver vg.Ifølge Forbes skal det den avdøde popartisten Michael Jackson inneha 1. plassen, med en inntekt på hele 170 millioner dollar, eller om lag 922 millioner kroner.Videre følger Elvis Presley, som til tross for at han har vært død i 34 år, tjente 55 millioner dollar, eller om lag 298 millioner kroner i fjor.3. plassen på listen går også til en forhenværende diva, Marilyn Monroe. Hun døde i 1962, men etterlot seg en omfattende katalog av rettigheter, skriver avisen.Det utgjorde en inntekt på nesten 150 millioner kroner i 2010.NB! Det er selvsagt ikke de avdøde selv som innkasserer summene, men deres etterlatte.

Nyheter
Kultur