Hun skal lede Aps programkomité

Helga Pedersen ble mandag kveld oppnevnt som leder av partiets programkomité.

Publisert 22. nov. 2011 kl. 14.14
Oppdatert 19. mars 2014 klokken 15.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
Helga_Pedersen.jpg

Programkomiteen skal utarbeide forslag til partiprogram for perioden 2013-2017.Foruten Arbeiderpartiets nestleder Helga Pedersen består komiteen blant annet av partisekretær Raymond Johansen, statsrådene Karl Eirik Schjøtt-Pedersen og Rigmor Aasrud, samt AUF-leder Eskil Pedersen.Også Ap-medlem og tidligere håndballtrener Marit Breivik er blant de 15 medlemmene i komiteen.Sentralstyret har også nedsatt tre grupper som skal rapportere til programkomiteen. Disse ledes av Trond Giske, Hadia Tajik og Jonas Gahr Støre og skal jobbe med tema som kunnskapssamfunnet, velferdssamfunnet og samholdskraft. (©NTB)