- Bruk julen til å søke ny jobb

- Er du på jakt etter ny jobb bør du ikke ligge på latsiden i julen, mener hodejeger.

jobb_pc.jpg

- Arbeidsmarkedet er like uforutsigbart som finansmarkedet, forklarer Lisa Cooper i rekrutteringsbyrået Hodejegerne til Hegnar Kvinner. - Det kan oppstå behov for arbeidskraft når som helst.Cooper mener derfor at de som er på utkikk etter nytt arbeid bør være på søken hele tiden, også i julemåneden.- Noen bedrifter har kanskje mindre fokus på rekruttering i desember, men både Aftenposten og Dagens Næringsliv er nå fulle av jobbannonser, sier hodejegeren til Hegnar Kvinner. Hun spår at EU-toppmøtet denne uken vil være mer utslagsgivende på etterspørselen etter arbeidskraft enn selve høytiden.- Det er nok mange selskaper som venter på resultatene av EU-toppmøtet, forklarer hun.Men uansett utfallet av møtet er hodejegerens råd klart: Ikke ligge på latsiden i desember.- Er du ute etter jobb må du ikke bruke all tiden din på å rydde til jul. Du må søke jobber også, avslutter Cooper.