Her er terminlisten for eliteserien 2012

Nå er det klart hvordan hvilke kamper som skal spilles i eliteserien for menn. Her er 2012-sesongen.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Scanpix

Eliteserien fotball menn 2012-sesongen:Søndag 25. mars (1. runde):Tromsø - Fredrikstad, Sandnes Ulf - Viking, Rosenborg - Brann, Vålerenga - Haugesund, Stabæk - Aalesund, Hønefoss - Lillestrøm, Odd Grenland - Sogndal, Molde - Strømsgodset.Søndag 1. april (2. runde):Fredrikstad - Stabæk, Strømsgodset - Vålerenga, Brann - Sandnes Ulf, Lillestrøm - Rosenborg, Aalesund- Tromsø, Haugesund - Molde, Viking- Odd Grenland, Sogndal - Hønefoss.Mandag 9. april (3. runde):Strømsgodset - Haugesund, Tromsø - Stabæk, Sandnes Ulf - Aalesund, Rosenborg - Sogndal, Vålerenga - Viking, Hønefoss - Fredrikstad, Odd Grenland - Lillestrøm, Molde - Brann.Søndag 15. april (4. runde):Fredrikstad - Rosenborg, Tromsø - Sandnes Ulf, Brann - Strømsgodset, Lillestrøm - Vålerenga, Aalesund - Odd Grenland, Viking - Molde, Sogndal - Haugesund.Mandag 16. april (4. runde):Stabæk - Hønefoss.Søndag 22. april (5. runde):Strømsgodset - Viking, Sandnes Ulf - Stabæk, Rosenborg - Tromsø, Vålerenga - Sogndal, Haugesund - Brann, Hønefoss - Aalesund, Odd Grenland - Fredrikstad, Molde - Lillestrøm.Søndag 28. april (6. runde):Fredrikstad - Sandnes Ulf, Tromsø - Hønefoss, Brann - Vålerenga, Lillestrøm - Strømsgodset, Aalesund - Rosenborg, Stabæk - Odd Grenland, Viking - Haugesund, Sogndal - Molde.Søndag 6. mai (7. runde):Strømsgodset - Sogndal, Brann - Viking, Sandnes Ulf - Hønefoss, Rosenborg - Stabæk, Vålerenga - Fredrikstad, Haugesund - Lillestrøm, Odd Grenland - Tromsø, Molde - Aalesund.Søndag 13. mai (8. runde):Fredrikstad - Haugesund, Tromsø - Vålerenga, Sandnes Ulf - Rosenborg, Lillestrøm - Brann, Aalesund - Strømsgodset, Stabæk - Molde, Hønefoss - Odd Grenland, Sogndal - Viking.Onsdag 16. mai (9. runde):Strømsgodset - Tromsø, Brann - Sogndal, Rosenborg - Hønefoss, Vålerenga - Stabæk, Haugesund - Aalesund, Viking - Lillestrøm, Odd Grenland - Sandnes Ulf, Molde - Fredrikstad.Søndag 20. mai (10. runde):Fredrikstad - Strømsgodset, Tromsø - Viking, Sandnes Ulf - Molde, Rosenborg - Odd Grenland, Lillestrøm - Sogndal, Aalesund - Brann, Stabæk - Haugesund, Hønefoss - Vålerenga.Onsdag 23. mai (11. runde):Strømsgodset - Odd Grenland, Brann - Fredrikstad, Lillestrøm - Aalesund, Vålerenga - Rosenborg, Haugesund - Hønefoss, Viking - Stabæk, Sogndal - Sandnes Ulf, Molde - Tromsø.Mandag 28. mai (12. runde):Fredrikstad - Viking, Tromsø - Brann, Sandnes Ulf - Haugesund, Rosenborg - Strømsgodset, Aalesund - Sogndal, Stabæk - Lillestrøm, Hønefoss - Molde, Odd Grenland - Vålerenga.Lørdag 30. juni (13. runde):Strømsgodset - Hønefoss, Brann - Stabæk, Lillestrøm - Sandnes Ulf, Vålerenga - Aalesund, Haugesund - Tromsø, Viking - Rosenborg, Sogndal - Fredrikstad, Molde - Odd Grenland.Søndag 8. juli (14. runde):Fredrikstad - Lillestrøm, Tromsø - Sogndal, Sandnes Ulf - Vålerenga, Rosenborg - Molde, Aalesund - Viking, Stabæk - Strømsgodset, Hønefoss - Brann, Odd Grenland - Haugesund.Søndag 15. juli (15. runde):Strømsgodset - Sandnes Ulf, Brann - Odd Grenland, Lillestrøm - Tromsø, Aalesund - Fredrikstad, Vålerenga - Molde, Haugesund - Rosenborg, Viking - Hønefoss, Sogndal - Stabæk.Lørdag 21. juli (16. runde):Molde - Viking.Søndag 22. juli (16. runde):Fredrikstad - Hønefoss, Brann - Aalesund, Sandnes Ulf - Tromsø, Rosenborg - Lillestrøm, Stabæk - Vålerenga, Haugesund - Sogndal, Odd Grenland - Strømsgodset.Søndag 29. juli (17. runde):Strømsgodset - Fredrikstad, Tromsø - Rosenborg, Lillestrøm - Molde, Aalesund - Stabæk, Vålerenga - Brann, Hønefoss - Haugesund, Viking - Sandnes Ulf, Sogndal - Odd Grenland.Søndag 5. august (18. runde):Fredrikstad - Tromsø, Sandnes Ulf - Lillestrøm, Rosenborg - Aalesund, Stabæk - Brann, Haugesund - Vålerenga, Hønefoss - Strømsgodset, Odd Grenland - Viking, Molde - Sogndal.Søndag 12. august (19. runde):Tromsø - Strømsgodset, Brann - Haugesund, Lillestrøm - Hønefoss, Aalesund - Molde, Vålerenga - Odd Grenland, Stabæk - Sandnes Ulf, Viking - Fredrikstad, Sogndal - Rosenborg.Lørdag 25. august (20. runde):Strømsgodset - Lillestrøm.Søndag 26. august (20. runde):Fredrikstad - Aalesund, Sandnes Ulf - Sogndal, Rosenborg - Viking, Haugesund - Stabæk, Hønefoss - Tromsø, Odd Grenland - Brann, Molde - Vålerenga.Søndag 2. september (21. runde):Brann - Molde, Lillestrøm - Fredrikstad, Aalesund - Hønefoss, Vålerenga - Sandnes Ulf, Stabæk - Rosenborg, Haugesund - Odd Grenland, Viking - Tromsø, Sogndal - Strømsgodset.Søndag 16. september (22. runde):Fredrikstad - Sogndal, Strømsgodset - Aalesund, Tromsø - Lillestrøm, Sandnes Ulf - Brann, Rosenborg - Vålerenga, Hønefoss - Viking, Odd Grenland - Stabæk, Molde - Haugesund.Søndag 23. september (23. runde):Brann - Rosenborg, Aalesund - Lillestrøm, Vålerenga - Hønefoss, Stabæk - Fredrikstad, Haugesund - Sandnes Ulf, Viking - Strømsgodset, Sogndal - Tromsø, Odd Grenland - Molde.Søndag 30. september (24. runde):Fredrikstad - Vålerenga, Strømsgodset - Brann, Tromsø - Aalesund, Sandnes Ulf - Odd Grenland, Rosenborg - Haugesund, Lillestrøm - Viking, Hønefoss - Sogndal, Molde - Stabæk.Søndag 7. oktober (25. runde):Brann - Hønefoss, Vålerenga - Strømsgodset, Stabæk - Tromsø, Haugesund - Fredrikstad, Viking - Aalesund, Sogndal - Lillestrøm, Odd Grenland - Rosenborg, Molde - Sandnes Ulf.Søndag 21. oktober (26. runde):Fredrikstad - Brann, Strømsgodset - Molde, Tromsø - Haugesund, Rosenborg - Sandnes Ulf, Lillestrøm - Odd Grenland, Aalesund - Vålerenga, Hønefoss - Stabæk, Viking - Sogndal.Søndag 28. oktober (27. runde):Brann - Lillestrøm, Sandnes Ulf - Fredrikstad, Vålerenga - Tromsø, Stabæk - Viking, Haugesund - Strømsgodset, Sogndal - Aalesund, Odd Grenland - Hønefoss, Molde - Rosenborg.Søndag 4. november (28. runde):Fredrikstad - Odd Grenland, Strømsgodset - Rosenborg, Tromsø - Molde, Lillestrøm - Stabæk, Aalesund - Haugesund, Hønefoss - Sandnes Ulf, Viking - Brann, Sogndal - Vålerenga.Søndag 11. november (29. runde):Brann - Tromsø, Sandnes Ulf - Strømsgodset, Rosenborg - Fredrikstad, Vålerenga - Lillestrøm, Stabæk - Sogndal, Haugesund - Viking, Odd Grenland - Aalesund, Molde - Hønefoss.Søndag 18. november (30. runde):Fredrikstad - Molde, Strømsgodset - Stabæk, Tromsø - Odd Grenland, Lillestrøm - Haugesund, Aalesund - Sandnes Ulf, Hønefoss - Rosenborg, Viking - Vålerenga, Sogndal - Brann. (©NTB)