Sliter tungt økonomisk - skal svi av 10 millioner

Klubbens hans har slitt økonomisk de siste årene og underskuddene har tårnet seg opp. Nå får sjefen får de dårlige tider likevel 10 millioner kroner å rutte med.

Åge Hareide. Foto: Scanpix

Vikings manager Åge Hareide skal ha fått klarsignal fra klubben til å bruke 10 millioner kroner på spillerkjøp før neste sesong. Dette til tross for at Stavangers stolthet har slitt økonomisk de siste årene.Det var under et styremøte forrige uke at de endelige budsjettrammene for 2012 vedtatt, og der summen ble klarlagt, skriver Stavanger Aftenblad. De 10 millionene skal dekke kostnadene ved overgangssummer og eventuelle signeringsbeløp.Administrerende direktør i Viking, Bjarne Berntsen, vil ikke kommentere detaljer rundt neste års satsning men er klar på at klubben er nødt til å satse.- Vi må også sørge for at vi har et lag som kan kjempe i toppen. Derfor er det riktig og nødvendig å investere i stallen, sier Berntsen. Viking endte i år på en meget skuffende 11. plass.Klubben har slitt økonomisk de siste årene og har måttet levere underskudd på underskudd - mye takket være solide nedskrivninger av spillerstallen.