- United mesterlige når det gjelder

Bookmakerne tror bare ett Manchester-lag kommer seg videre i Champions League. Da kan det være gode penger å hente på en skrell.

Manchester Uniteds Nani jubler etter scoring mot Manchester City og Vincent Kompany (sittende). I bakgrunnen keeper Joe Hart. (AP Photo/Jon Super).

Manchester City har tatt Premier League med storm denne sesongen, men i Champions League har det gått tråere. Faktisk er blåtrøyene avhengige av hjelp for å komme seg videre fra gruppespillet, som avsluttes denne uken.City må vinne - og håpeCity må slå den allerede klare gruppevinneren Bayern München hjemme, samtidig som Napoli avgir poeng borte mot den suverene jumboen Villarreal.- City er i trøbbel. Vi tror de vinner, men de får ikke hjelp av Villarreal mot Napoli, og må dermed finne seg å ryke ut i gruppespillet, sier oddssetter Terje Jahn fra Betsson.com.Betsson tilbyr 1,63 i odds på at Manchester City vinner, og hele 5,25 ganger pengene tilbake for tysk seier. Samtidig gir Napoli-seier borte mot Villarreal 1,75 i odds, mens du ved hjemmeseier får 4,75 ganger innsatsen tilbake.6-gangeren på United-exitByrival Manchester United kan i det minste gjøre jobben selv, men har gjort det unødvendig vanskelig for seg selv i en presumptivt lett pulje. Uavgjort er nok for de regjerende engelske mestrene, noe som gir 4,00 i odds. Borteseier gir 1,52 ganger pengene tilbake.Betsafe.com deler synet om at kun den røde delen av Manchester kan glede seg over avansement når morgendagens kamper er over. United- og Napoli-seier gir hhv. 1,62 og 1,75 i odds. Uavgjort-oddsen for United er 3,60.Setter du pengene på hjemmeseier til Basel, får du seks ganger innsatsen hvis sveitserne slår til.- United pleier å være mesterlige når det gjelder som mest, så vi tror de fikser denne nøkkelkampen, sier oddssetter Bjarthe Westerheim.Sjeldent høy Bayern-oddsCity holdes som enda større favoritter i sin kamp, med en vinnerodds på 1,58. Bayern-seier gir hele 5,60 ganger pengene tilbake ved seier. Sjeldent er oddsen så høy for at det tyske mesterlaget skal vinne en fotballkamp.Nordicbet og Ladbrokes ligger for øvrig på 1,60-1,61 for City-seier, mens Bayern-oddsen her ligger på 5,00-5,20. Uavgjort gir 3,80-4,00 ganger pengene tilbake. Napoli-oddsene ligger på 1,72-1,75, Villarreal-oddsene på 4,50-4,55.United-seier ligger på 1,55-1,57 i odds, mens du også hos Ladbrokes kan gjøre 6-gangeren hvis Basel skulle skrelle.