Utskjelte Tévez klar for ny klubb?

Carlos Tévez ser ut til å ha funnet seg ny klubb. - Jeg snakket med ham på telefon, og han vil gjerne spille for oss, sier visepresident.

Fotballspiller Carlos Tevez, her i aksjon for Manchester City - Foto: AP

Det hevder i alle fall Milans visepresident Adriano Galliani.- Vi er kommet fram til en avtale med Tévez. Jeg snakket med ham på telefon, og han vil gjerne spille for oss. Nå venter vi på svaret til City, sier Galliani til Milans TV-kanal.Tévez' agent Kia Joorabchian har hatt et personlig møte med Milan og agenten er nå på vei tilbake til Manchester for å forhandle med City.Ifølge Milans visepresident vil klubben først leie den omstridte argentineren.- Vi har sendt en e-post til Manchester City med budet vårt. Det handler om en gratis leieavtale med etterfølgende opsjon på å kjøpe ham, sier Galliani.Tévez røk for alvor uklar med City og spesielt manager Roberto Mancini i forbindelse med en mesterligakamp mot Bayern München i høst. Spissen ville da ikke fortsette oppvarmingen da manager Roberto Mancini ville at han skulle gjøre seg klar til å komme inn. (©NTB)