Drømmemannen eksisterer ikke

Det er utenkelig at den ene parten ikke gjør ting som irriterer den andre, ifølge psykolog.

mann.jpg
Kultur

Hvis du er på jakt etter drømmemannen, er det bare å gi opp, skriver Dagbladet, og viser til britisk undersøkelse. Blant 2000 kvinner klarte ikke forskerteamet å finne én som mente partneren var perfekt. I snitt var kvinnene bare 69 prosent fornøyd med sin egen kjæreste og ektemann.- Når to mennesker skal leve sammen, er det utenkelig at den ene ikke gjør ting som irritere den andre, sier psykolog Peder Kjøs til avisen.Han mener imidlertid det nok bare er en myte at kvinner irriterer seg mer over menn enn omvendt.- Men de irriterer seg nok over ulike ting. Han er kanskje ikke i like stor grad opptatt av at hjemmet skal være ryddig, men blir mer irritert over at bilen ikke er det, fortsetter Kjøs til Dagbladet.

Nyheter
Kultur