Fotballproff arrestert etter hotellbråk

«Norge-dödaren» ble arrestert av politiet etter nattebråk på et luksushotell i Øst-England.

Foto: Scanpix
Kultur

Sunderland-spilleren Nicklas Bendtner (23) ble arrestert av politiet tidlig om morgenen 13. september sammen med en annen 23-åring, melder nettstedet Chroniclelive. Etter avhør ble Bendtner løslatt av politiet, som valgte ikke å sikte dansken.Opplysninger om den arrestasjonen er ikke tidligere kommet fram. Arrestasjonen fant sted bare en uke etter EM-kvalifiseringen mellom Danmark og Norge, som Bendtner avgjorde med to scoringer.Det var annen gang i løpet av få måneder at dansken havnet i politiets arrest. Like før jul ble han sammen med lagkamerat Lee Cattermole hanket inn av politiet for å forklare seg om hærverk på tre parkerte biler i Newcastle.Også tidligere i sesongen skapte Sunderland-stjernen overskrifter da han sto og flirte under en minnemarkering for avdøde Gary Speed.23-åringen gikk også løs på en hotellgjest da Danmark feiret EM-billett tidligere i høst.Bendtner scoret begge Danmarks mål da Norge definitivt mistet EM-sjansen i København i fjor. (©NTB)

Nyheter
Politikk