Jacobsen gjør comeback

Anders Jacobsen har fått tilbake lysten.

Anders Jacobsen. Foto: Scanpix
Kultur

Ringkollen-hopperen deltar i storbakke-NM. Kanskje blir det også deltakelse under VM i skiflyging, skriver VG.- Jeg har lyst til å stille i NM. Målet er å vinne, sier Anders Jacobsen.Hoppukevinneren fra 2007 la overraskende opp i vår. Nå er lysten tilbake. Jacobsen har hatt flere gode hopp i høst, som har matchet landslagshoppernes lengder under trening i Lillehammer og Vikersund.- Det frister med VM i Vikersund, men hvis jeg skal få være med på laget i skiflyging må jeg nok vinne NM, sier Anders Jacobsen til VG.26-åringen sier til avisen at opplegget til landslagssjef Alexander Stöckl virker veldig bra.Overfor VG sier østerrikeren at Jacobsen er aktuell for VM i Vikersund om han hevder seg under NM i Granåsen 7. februar. (©NTB)

Nyheter
Kultur