Milan avlyser jakten på Tevez

Milan trekker seg fra kampen om å sikre seg underskriften til Manchester Citys Carlos Tevez.

Publisert 13. jan. 2012 kl. 07.41
Oppdatert 13. jan. 2012 klokken 07.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord
Fotballspiller Carlos Tevez, her i aksjon for Manchester City - Foto: AP

Pato bestemte seg for å bli i klubben. Dermed avblåste Milan kampen om å sikre seg underskriften til Manchester Citys Carlos Tevez.Brasilianeren Pato var ønsket i pengesterke Paris Saint Germain, men 22-åringen takket nei til en overgang.Milan-sjef Adriano Galliani skal ha vært i London for å snakke med City og Tevez' agent Kia Joorabchian da nyheten om at Pato blir ble kjent. Da ble samtalene mellom partene umiddelbart avsluttet, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa.- Milan er mitt hjem, og jeg vil ikke avbryte karrieren i klubben som ga meg mine to første titler, sa Pato i en pressemelding. (©NTB)