Proffsyklist Stuart O'Grady mistenkt for overfall

Sykkelveteran benekter enhver befatning med anklagene om at han skal ha overfalt en sjåfør i forbindelse med en hyggekveld ute.

Publisert 16. jan. 2012 kl. 10.39
Oppdatert 16. jan. 2012 klokken 10.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 175 ord
Syklisten Stuart O'Grady. AP Photo

Australsk politi hevdet mandag at Stuart O'Grady er under etterforskning for episoden. Ifølge en anmeldelse skal den tidligere Paris - Roubaix-vinneren ha forulempet sjåføren som kjørte syklisten og noen bekjente hjem fra en tilstelning hos en vinprodusent ved Adelaide 10. januar.Anklagene kommer dagen før det første australske verdenstourlaget GreenEdge debuterer i Tour Down Under med O'Grady i en nøkkelrolle.- Jeg synes det er temmelig opprørende, og jeg er veldig skuffet. Jeg hadde en flott kveld ute som gjestetaler ved en middag. Jeg ringte sjåføren og beklaget at vi hadde det litt morsomt i bilen hans, og han ble rasende. Men ingenting hendte i bilen, hevder Stuart O'Grady.GreenEdge er helt nyetablert og har samlet en rekke australske profiler i laget, deriblant O'Grady, Baden Cooke, Allan Davis, Julian Dean, Simon Gerrans og Matthew Goss.Laget er garantert plass i samtlige storritt kommende sesong.Tour Down Under starter natt til tirsdag norsk tid. Norske Edvald Boasson Hagen regnes blant de heteste forhåndsfavorittene både til sammenlagt- og etappeseirer.Nordmannen spurtet til annenplass bak André Greipel i oppkjøringsrittet Down Under Classic søndag. (©NTB)