Satser på suksess-app i USA

Årets gründerkvinne, Silje Vallestad, tar med familien og flytter til Silicon Valley.

Vallestad_Silje.jpg
Kultur

Høstens voldtektsbølge ga den nylanserte sikkerhets-appen bSafe en pangstart i det norske markedet, skriver Dagens Næringsliv.Når flytter årets gründerkvinne og innovatør Silje Vallestad til Silicon Valley for å skaffe de millionene av brukere som trengs for at bSafe skal bli en suksess og akkumulere inntekter.- Strategien så langt er å bygge en brukerbase. I første fase dreier det seg om å bli «den ene». Er den «den ene», er det nesten umulig for andre å etablere seg, sier Vallestad til DN.Gründeren forklarer at Norge er et eksepsjonelt land for selskap i oppstartsfasen. Men for de bedriftene som befinner seg i mellomfasen, og som ønsker å vokse, er det fordelaktig å dra til utlandet.- I Norge er det det samme om du investerer på børs eller i den såkalte blodbadfasen - da produktet er ferdig og selskapet har høye utgifter med å vokse, sier Vallestad.I sommer flytter hun selskapet og familien fra Bergen til Silicon Valley i USA.

Nyheter
Kultur