Se verdens farligste flyplass

Kun åtte piloter får lande fly på denne flyplassen.

Publisert 16. jan. 2012 kl. 07.53
Oppdatert 16. jan. 2012 klokken 07.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Foto: Faksimile fra Youtube.com

Verdens farligste flyplass ligger i Himalaya, skriver Mail Online.Nærmere bestemt Paro Airport i Bhutan, som ligger i den østre delen av Himalaya omgitt av bergtopper opp mot 5.000 meter høye.I alt er det kun åtte piloter som får lov til å lande her, og frem til juli 2011 var det kun flyselskapet Druk Air som hadde landingstillatelse.Rullebanen er kun 1.980 meter land.Flyene som lander her må mestre kunsten å fly tett i tett med hustak, uten å treffe noen, samtidig som det er sterke vinder i området som kan forårsake turbulens.Ifølge passasjerer som har fløyet hit, betegnes reisen som skremmende.SE LANDING UNDER: