Solgte åndelig favoritt for 680.000

- Dette er et smykke for folk som ønsker seg noe annerledes, sier Conrad Langaard jr.

langaard.jpg
Kultur

Shamballa-armbånd er i vinden som aldri før, og er sett på alt fra kjendiser til vår egen kronprinsesse.- Det vanligste er armbånd med ti millimeters diamantpavékuler. Prisen på en kule er 52.800 kroner. Hvis vi da går ut ifra at du skal ha 11 kuler, i tillegg til to låsekuler, kommer vi opp i 900.000 kroner bare der. Armbåndene kan komme opp i flere millioner, sier juvelér Conrad Langaard jr. til Dagbladet.- Dette er smykket for folk som ønsker seg noe annerledes, siden ingen av smykkene er like. Kundene kan være alt fra Ola Nordmann, gamle fru Pettersen i Troms til kjendisene man leser om i bladene, fortsetter han.Det dyreste Langaard jr. selv har solgt kostet ifølge avisen 680.000 kroner.

Nyheter
Kultur