Stordalen samler kjendisene

21 profiler fra politikk, nærings- og kulturliv stiller opp for å inspirere deg til å tro på et liv med nye muligheter.

Kultur

Denne uken har Aksel Hennie, Bjørn Kjos, Cecilia Brækhus og Knut Storberget møttes for portrettfotografering i Skur 13 på Tjuvholmen. Totalt 21 profiler fra politikk, nærings- og kulturliv gir sitt bidrag til boken og utstillingen "Rom 13".I samarbeid med Oslo Røde Kors har Petter A. Stordalens kommende hotell The Thief engasjert den anerkjente fotografen Marcel Leliënhof og journalist Jonas Forsang til å lage en bok om hvordan viktige valg former livet. Overskuddet går uavkortet til organisasjonen Nettverk etter soning (NES).Alle medvirkende har stilt opp gratis for arbeidet med å gi tidligere straffedømte nye muligheter i samfunnet.- Som tidligere dommerfullmektig har jeg både dømt og møtt mange kriminelle gjengangere. Derfor treffer dette prosjektet ekstra nært hos meg. Jeg håper min og de andres historier kan bidra til at denne gruppen med modige mennesker blir møtt med større åpenhet, sier Norwegian-gründer og bidragsyter Bjørn Kjos.Portrettserien er inspirert av troen på nye muligheter.Bidragsytere til Rom 13:•Cecilia Brækhus, verdensmester i proffboksing•Bjørn Kjos, jurist, flyger og næringslivsleder•Louiza Louhibi, vinner av Fritt Ord-prisen 2012•Geir Lippestad, advokat•Johnny Risjord, miljøarbeider, tidligere straffedømt, aktiv i NES•Magne Furuholmen, musiker, komponist og kunstner•Thorvald Stoltenberg, norsk diplomat, tidligere utenriksminister•Knut Storberget, politiker og tidligere justisminister•Lena Kristin Ellingsen, skuespiller•Anbjørg Sætre Håtun, journalist og forfatter•Arne Treholt, tidligere embedsmann og politiker•Aksel Hennie, skuespiller, regissør og manusforfatter•Bente Berger, renholdsassistent, tidligere straffedømt, aktiv i NES•Karina Hollekim, foredragsholder, tidligere basehopper og frikjører•Samsaya, artist og skuespiller•Mia Leliënhof Gundersen, artist og skuespiller•Åse Kleveland, kulturarbeider, politiker og tidligere artist•Elsa Lystad, skuespiller•Ida Maria, artist, regissør og manusforfatter•Erlend Berger Jenssen, lastebilsjåfør, tidligere straffedømt, aktiv i NES•Tooji, artist, MGP-vinner og barnevernspedagog

Nyheter
Næringsliv