Nobelprisvinnerens båt satt fast på en sandbanke i flere timer under en tur til byen Myeik lengst sør i Myanmar lørdag. Ifølge legen hennes, Tin Myo Win, kastet Suu Kyi opp gjentatte ganger.- Hun er utslitt etter å ha vært på båten så lenge. Hun får behandling nå. Blodtrykket hennes er lavt og hun er satt på drypp, sier legen, og legger til at et planlagt besøk til landsbyen Kyunsu søndag morgen er avlyst.Omkring 1.000 tilhengere hadde samlet seg utenfor huset hvor demokratiforkjemperen fikk behandling, rapporterer AFP på stedet.Tin Wyo Win sier det fortsatt er håp om at Suu Kyi vil kunne gjennomføre en planlagt tale i Myeik søndag ettermiddag.Suu Kyi har blitt syk én gang tidligere i løpet av den omfattende valgturneen i forkant av suppleringsvalget til Myanmars nasjonalforsamling 1. april. Hun har lagt opp et svært tett program, med taler og folkemøter landet over.