Chelsea beseiret Benfica. Vertene hadde flest sjanser inntil Salomon Kalou og Chelsea kontret inn 0-1 etter 75 minutter. Fernando Torres sto for pasningen.Hos Chelsea var Frank Lampard (inn 68.) og Didier Drogba benket fra start. Torres fikk plass i startelleveren.Det var mest fart i Benfica etter pause. Resultatet kunne Chelsea-manager Dominic di Matteo glede seg vilt over.- Det er glimrende. Vi kunne ikke håpet på et bedre resultat, utbrøt han etter kampen.- Jeg synes vi var gode i forsvar. Vi måtte løpe og takle i 90 minutter, og jeg måtte velge et lag som hadde energi til det. Ingenting er over, men vi har hjemmefordelen, la han til.På Stamford Bridge har ikke Chelsea gjort annet enn å vinne i mesterligaen denne sesongen. Fire kamper gir hittil 14-1 i målforskjell. Dermed har britene det meste i ryggen før returen om tre ukers tid.Kypriotiske APOEL hadde overgått seg selv før kampen mot Real Madrid. Det var feststemning på den lille stadion på Kypros. Vertene forsvarte seg sterkt, men Real hadde ballen i 70 prosent av tiden.Karim Benzema misbrukte en 100-prosentsjanse for Real i førsteomgangen. Det var helt uforståelig at han ikke fikk ballen i mål etter forarbeidet av Cristiano Ronaldo og Nuri Sahin.Benzema revansjerte seg et kvarter før slutt med en stupheading. Reals kjempedominans måtte nesten gi uttelling. Kaka la på til 0-2 kort etter ledermålet. Benzema fastsatte det hele til 0-3 på overtid.