Det har vært snakk om at den danske yndlingen har vært inne i en aldri så liten tenniskrise etter at hun falt ned fra topplassen av rankingen, men mot Serena Williams reiste hun seg skikkelig igjen.Wozniacki vant 6-4 i begge settene, og selve mener hun at servene hennes ble avgjørende.- Jeg visste at dersom jeg ikke servet godt, så ville det bli vanskelig, sa dansken. Hun er seedet som nummer fire i turneringen.Det var første gang i karrieren at Wozniacki klarte å slå Serena Williams. De har tidligere møtt hverandre tre ganger, men Williams har vunnet alle tidligere møter. Senest skjedde det i US Open i fjor.30 år gamle Williams la ikke skjul på at hun var imponert over Wozniackis spill i kvartfinalen natt til onsdag, og det var særlig servene Williams snakket om.- Hun servet klart mye bedre enn hun noensinne har gjort tidligere, slo Williams fast etter kampen. Og med seieren kan den danske ungjenta igjen begynne å se mot topplassen på rankingen igjen.- Det er ingen tvil om at denne seieren gir meg stor selvtillit. Hardt arbeid betaler seg alltid, og nå gjelder det for meg å fortsette i det fine sporet jeg er inne i, sa dansken tirsdag.