- Jo, det ser ut til at åpningsstevnet på Bislett, som er det første av våre tre elitestevner på hjemmebane denne sesongen, blir kjempebra. Det ligger an til å bli stor utenlandsk deltakelse. I tillegg stiller mange av de beste norske, sier sportssjef Ronny Nilsen til NTB.For første gang på mange år ser det ut som om norsk friidrett har klart å stable på beina en norsk stevneserie av et visst format. Det begynner på Bislett 24. mai, fortsetter i Florø 2. juni og avsluttes på Lillestrøm 4. juli.- Det er ingen hemmelighet at mange arrangører ute i Europa sliter på grunn av eurokrisen. Jeg har derfor sagt til utøverne våre at de må være så tidlig ute som mulig med å melde seg på til stevner. Det gjelder å bli med på de gode stevnene, sier Nilsen.Andreas Thorkildsen kommer ikke til å stille i åpningsstevnet på Bislett. Det gjør ikke Christina Vukicevic eller Jaysuma Saidy Ndure heller, men Ingvill Måkestad Bovim stiller i spissen for de resterende norske toppene på Bislett i mai.- Jeg mener det betyr mye for resultatene å få på plass en god stevneserie, og det er viktig at vi kan være med på å skape gode felt i de fleste grenene i våre egne stevner. Jeg er helt overbevist om at den stevneserien vi starter med i år, kommer til å bedre prestasjonene, mener Ronny Nilsen.