HegnarTV serverer hver fredag sine seere ferske oddstips. HegnarOnline-journalistene Odd Steinar Parr og Øystein Schmidt setter seg inn i odds- og travprogrammet i slutten av uken, og prøver etter beste evne å prikke inn godtipsene.Så langt har rådene vært relativt gode, og totalt sett har de som har fulgt HegnarTV sine anbefalinger hatt en avkastning på sine innsatser på snaue 30 prosent.
Se fredagens WebTV-sending der tipsene ble servert herDenne uken satser vi blant annet på at Ajax og Manchester City greier å vinne sine kamper. Dette er helgens bankere sammen med Dortmund.- Ajax - Heracles H til 1,20-Manchester City - Sunderland H til 1,25- Dortmund - Stuttgart H til 1,31- Queens Park Rangers - Arsenal B til 1,63- Le Mans - Monaco B til 3,63- Hest: Alm Taragon på Bergen Travpark lørdag
Forrige gang satt dog kun 3 av 6 tips, men når det gjelder kampene vi regner som bankere har vi ennå til gode å bomme. Sist tjente vi penger på både Arsenal og Southampton.Både Ajax og Manchester City spiller hjemme og møter helt ok motstand i Heracles og i Sunderland. Vi tror imidlertid ikke bortelagene skal ha noen særlig sjans til å ta med seg poeng.Ajax har nå sju triumfer på rappen i øverste divisjon i Nederland og kjemper om gull mens City har til gode å tape hjemme i år og må vinne for å holde tritt med United i toppen.Ny Ajax-seier gir 1,20 i odds mens City-jubel premieres med 1,25. På Dortmund får man denne gang 1,31 i odds. Laget møter Stuttgart hjemme og skal vinne igjen.11-1-1 er statistikken på eget gress for de gule og vi tror heller ikke Stuttgart greier å få med seg noe herfra.Vi tror også et Arsenal som nå har åtte kamper på rad uten tap greier å ta seg av svake Queens Park Rangers, selv om sistnevnte spiller hjemme.QPR var forferdelige svake sist og fikk attpåtil sin nye spiss Cissé utvist for andre gang på kort tid. Vi tror ikke de greier å hamle opp med Gunners. 1,63 får man i odds på borteseier her.Helgens langskudd kommer allerede fredag og er Monaco-seier borte mot Le Mans. Monaco startet sesongen veldig dårlig og var lenge under streken, men ved hjelp av nye penger og ikke minst nye spillere har ting gradvis blitt bedre.Nå topper laget formtabellen for fransk 2. divisjon og mot et Le Mans, som i likhet med Monaco også befinner seg i bunn, tror vi det kan bli seier. Monaco har nå ikke tapt på seks kamper, mens Le Mans har hatt litt rusk i maskineriet den siste tiden.Borteseier her gir i beste fall 3,46 i odds, noe vi strengt tatt syns er i høyeste laget med tanke på hvor god form Monaco er i for tiden.Når det gjelder hest virker Alm Taragon å være en av bankerne denne helgen. Den firbeinte har vunnet 14 av sine 17 starter og skal seire igjen på Bergen Travpark.Dette er altså helgens godbiter å spille på: