Roberto Mancini er oppgitt over at spissen Sergio Agüero er ute av spill med det Manchester City-manageren omtaler som «idiotskade».Agüero spilte ikke uavgjortkampen mot Stoke sist helg. Han rekker ikke helgens seriekamp mot Sunderland.- Det er en idiotisk skade. Det var ikke hans feil, men han kan ikke spille med denne skaden denne uken, de neste ti dagene eller to ukene. Jeg vet ikke, sukker Mancini.Italieneren vil ikke si noe om hvordan Agüeros skade oppsto.- Jeg foretrekker å ikke si noe, men han kunne ikke spille mot Stoke og heller ikke lørdag. Jeg håper han rekker Arsenal-kampen neste helg, sier Citys manager.Uten Agüero kan det bli mer spill på Carlos Tevez, som har gjort to innhopp for de himmelblå etter å ha blitt tatt i nåde igjen etter et halvt år med krangling.- Han viser fremgang, men jeg tror ikke han kan starte. Jeg tror han kan klare å spille lengre, for han er bedring for hver uke.Vincent Kompany er tilbake i forsvaret etter hamstringskade. (©NTB)