Solbrillemoten består i år av mye farger, sterke og klare, men også duse farger. Det svinger fra mye pastell og sorbeet, til dype juvelfarger, klassisk sort og skilpaddemønster på rammene.- Alt fra spennende overflatestruktur, tredimensjonale eller rene matte og blanke overflater. Mangfoldet er stort, sier Kathrine Ayling i Brilleland.Ulike farger i selve solbrilleglassene er også mer fremtredende - alt fra graderte farger til vintagefarger i blått, rosa og grønt. I tillegg kommer mange solbriller med polariserte glass som nøytraliserer ubehagelige refleksjoner fra våt asfalt, vann og snø.Artikkelen fortsetter under bildene!
Klassisk - alltid riktigHva passer til meg?
Moten endrer seg hele tiden, men det klassiske er likevel alltid med, også i år.- Selv om brillene har økt i omfang og størrelse de siste årene, er mange nå mer dempet med et klassisk uttrykk og en klassisk følelse. Fortsatt gjerne med detaljer, skjulte eller synlige. De virkelige "nerdete" brillene, som vi så mye av i fjor, må vike for de mer klassiske den kommende sesongen, forteller Ayling.Håndlagde briller, unike og med en historie å fortelle, preger også årets sesong.- Vi merker større plass til det tidløse, med stor vekt på kvalitet og håndverk. Materialvalget er viktig, men ikke minst kombinasjonen. Blandet materiale i skinn, stål, acetat eller titan er absolutt i skuddet og gjør brillen enda mer spennende med nye uttrykk. Og hvem ønsker vel ikke å være litt unik, spør Ayling.Din brille skal sitte godt på og være funksjonell. Når du skal velge både brille og solbrille bør du ta hensyn til din ansiktsform, brillens form, hvilke farger du kler og din personlige stil.- Vi har sett at mangfold gjelder for årests sesong, så finn din egen stil og kombinasjon, tørr å være leken, råder Ayling.