Luksussuitene på Tjuvholmen skal være ettertraktet hos rike menn når ekteskapet ryker. Her får de og andre leietakere blant annet resepsjon, døgnåpent treningssenter, personlig trener, restaurant, catering, takterasse, skjortevask, møterom og fjordutsikt, skriver DN.Leilighetshotellet med 34 suiter - "Tjuvholmen Executive Suites" - går i følge avisen også under tilnavnet "skilsmisseblokken".Nisjehotellet til Selvaag Gruppen har overtatt som kanskje det beste alternativet for nysingle, velstående menn som trenger et midlertidig tak over hodet, etter at den gamle "skilsmisseblokken, Colosseum Park, ble solgt.med personlig service, tilpasset dine behov. Her kan du leie fullt møblerte 2- og 3-roms leiligheter for kortere eller lengre perioder, heter det på nettsiden.Månedsleien for leilighetene på 70 til 100 kvadratmeter, med utsikt mot fjorden, starter på rundt 40.000 kroner.