- Det er ikke som å vinne en majorturneringen, men jeg må innrømme at den følelsen jeg står her med er veldig god, innrømmet Tiger Woods etter seieren. Han gikk de fire rundene i Florida på 285 slag og slo iren Graeme McDowell med imponerende fem slag.Dermed er Woods tilbake på toppen igjen for første gang etter at sexskandalen og skilsmissen fra kona Elin Nordegren satte ham på sidelinjen også sportslig i 2009.Det var Woods' 72 seier på PGA-touren. Av disse seirene er 14 kommet i majorturneringer. Han gikk runden i Florida 13 under par etter til dels glimrende spill i perioder.- Jeg føler takknemlighet til mange mennesker som har hjulpet meg i den vanskelige tiden jeg har vært gjennom. Det har vært en tøff tid innrømmet Tiger Woods etter seieren søndag.RekordjaktSeieren Woods sikret seg i helgen er den største på PGA-touren siden Rory McIlroy vant med åtte slags margin i US Open i 2011, og det er liten tvil om at seieren har gitt Tiger Woods fornyet selvtillit.Masters-turneringen er ikke mer enn et par uker unna, og nå reiser Woods til Augusta med et mål for øye: Å gjenoppta jakten på Jack Nicklaus rekord med 18 majorseirer.- Det er klart jeg er spent, ingen tvil om det. Å spille i Masters er alltid morsomt, og nå ser jeg fram til å ta fatt, for jeg har jobbet hardt med spillet mitt, og det ser ut som om det ordner seg akkurat til rett tid, sa Woods.Han gikk løs på den siste runden i Arnold Palmer-turneringen med en ledelse på ett slag til McDowell, men flere birdies i første halvdel av sluttrunden, gjorde at spenningen fort ble borte. Dermed kunne Woods cruise inn til en overlegen og sikker seier.