40 nordmenn tatt av politiet i Halden og Strömstad

En oppsummering viser at politiet i Strömstad måtte bringe inn 26 nordmenn på utflukt skjærtorsdag, mens kollegene på norsk side av grensen tok hånd om 14 personer.

Nordmenn "utvandrer" fremdeles i hopetall, som her til Nordby Supermarket på Svinesund. Foto: Scanpix
Kultur

- 26 personer ble tatt inn, og alle var norske. Det dreier seg om fyll, krangel og legemsbeskadigelse, men det var ingen alvorlige hendelser, forteller stasjonsbefal Torbjörn Hansson ved Strömstad politistasjon til NTB.For mange av nordmennene fortsatte festen på norsk side av grensen.- Vi brakte inn og bøtela 14 personer. Fem har blitt sittende til avhør, opplyser operasjonsleder Terje Lindahl i Østfold politidistrikt.En av de 14 er siktet for vold mot offentlig tjenestemann.- Han sparket en politimann i hodet, men han traff ikke så godt, forteller operasjonslederen. (©NTB)

Nyheter
Kultur