Amerikansk studie viser ifølge nyhetsbyrået AP at de med eldre fedre og bestefedre kan være genetisk programmerte til å leve lenger, skriver VG Nett.Kjendisinvestor Jan Haudemann-Andersen - som i fjor provoserte mange med sine uttalelser om pappaperm, og som er i mot at menn triller barnevogn - mener studien er godt nytt.- Gitt at studien har et godt grunnlag, er det en positiv nyhet. Det viktigste jeg kan gi er kjærlighet og grensesetting. Man skal være ganske hard med grensesetting, men ubegrenset med kjærlighet. Da tror jeg man kommer langt, sier Haudemann-Andersen til nettstedet.Les også:Han mener det er viktig for foreldre å være litt strenge i oppveksten, dersom barna skal få et godt og langt liv.- Det genetiske kan man ikke gjøre noe med. Oppdrar man barna til et riktig kosthold, regelmessig fysisk trening og rikelig med søvn bør det være positivt. Det er noe man kan gjøre noe med. Og ikke tobakk. Da sier man nei til syv leveår, sier Haudemann-Andersen til VG Nett.I januar fikk han datteren Sofia med kjæresten og fiolinist Marte Krogh. Fra tidligere forhold har investoren tre barn.Les også: